با سلام. دوستان وقت آن رسیده تا به بررسی میزان تحقق وعده مایکروسافت در رابطه با یکپارچگی پلتفرم های ویندوزی بپردازیم. چراکه پیش نمایش ویندوز ۱۰ دسکتاپ و گوشی هر دو منتشر شده و اکنون کم و بیش از شباهت ها و تعامل این پلتفرم واحد، اما با کارایی های چندگانه آشنا هستیم. ما را تا پایان همراهی کنید تا ابعاد منظور مایکروسافت از کلمه یکپارچگی را موشکافی کنیم.

- دایرکت اکس ۱۲

نام ویندوز ۱۰ از نخستین باری که توسط مایکروسافت اعلام شد، با کلمه ldquo;یک پارچگیrdquo; عجین شده بود و هر روز که می گذشت ابعاد جدیدی از این یک پارچگی مشخص می شد، هر روز اخبار جدیدی ار ویژگی های جدید این سیستم عامل منتشر می شد.

دایرکت اکس ۱۲ یکی از اولین چیز هایی بود که مایکروسافت قول آن را برای ویندوز ۱۰ داده بود و حال می دانستیم که وقتی کلمه ویندوز ۱۰ به کار برده می شود منظور هم نسخه دسکتاپ و هم گوشی ها است. تا این که در روز کنفرانس ویندوز ۱۰، دایرکت اکس ۱۲ به طور کامل تشریح و بهبود های فوق العاده آن برای همه به نمایش در آمد.

تصویر فوق اطلاعات مربوط به ورژن دایرکت اکس موجود در پیش نمایش ویندوز ۱۰ دسکتاپ است و همانطور که مشاهده می کنید در حال حاضر نسخه ۱۲ دایرکت اکس به طور پیش فرض در پیش نمایش ویندوز ۱۰ دسکتاپ نصب شده است، اما فعلا اعلام نشده که پیش نمایش کنونی ویندوزفون ۱۰ هم به این نسخه از دایرکت اکس مجهز شده یا خیر، ولی در اینکه دایرکت اکس ۱۲ همراه ویندوز ۱۰ وارد گوشی ها هم خواهد شد هیچ شکی وجود ندارد.

دایرکت اکس ۱۲در گوشی ها و تبلت ها و برخی لپتاپ ها که از SOC یا سیستم روی یک چیپ (system on a chip) با گرافیک Onboard بهره می برند باعث خواهد شد عملکرد گرافیکی سیستم عامل و سرعت رندر و اجرای بازی ها ۵۰ درصد افزایش داشته باشد و این در حالیست که مصرف انرژی دستگاه کاهش یافته و افزایش طول عمر باتری را به ارمغان می آورد، گفته شده که کارت های گرافیکی Onboard ساخت کمپانی اینتل و کوالکام و AMD که در ساخت گوشی ها و تبلت ها و برخی لپتاپ های ویندوزی به کار می روند از دایرکت اکس ۱۲ پشتیبانی خواهند کرد، به این معنی که دستگاه های پایین رده ای مانند لومیا ۵۲۰ و ۶۲۰ تا پرچمدارانی چون ۹۳۰ و ۱۵۲۰ و تبلت هایی چون سرفیس و ترانسفرمر بوک های ایسوس ولپتاپ های پایین رده که از سیستم روی یک چیپ اینتل و AMD استفاده می کنند و کارت گرافیک مجزا ندارندبه دایرکت اکس ۱۲ مجهز شده و از ویژگی های آن بهره خواهند برد.

اما در مورد نسخه دسکتاپی قضیه کمی متفاوت است به این ترتیب که طبق شنیده ها دایرکت اکس ۱۲ از تمامی کارت های گرافیکی و معماری آن ها پشتیبانی نخواهد کرد و در حال حاضر هم هیچ منبع موثق و قابل اطمینانی اعلام نکرده که کدام کارت های گرافیک از دایرکت اکس ۱۲ پشتیبانی خواهند کرد. بنابراین اگر قصد تهیه و اسمبل یک پی سی دسکتاپ و یا یک لپتاپ گیمینگ دارید بهتر است کمی صبر کنید تا از کم و کیف قضیه با خبر شوید.

mdash; نرم افزار های مشترک

در چند مطلب اخیر در مورد چگونگی اجرای برخی نرم افزار های سیستمی در ویندوزفون ۱۰ مطالبی تقدیم حضورتان گردید برای مثالنرم افزار ماشین حساب، که دیدیم ویژگی ها و امکانات جدید و جالبی مثل مبدل واحد ها به آن اضافه شده، اما آیا تا به حال به نرم افزار ماشین حساب ویندوز ۱۰ دسکتاپ توجه کرده اید.

همانطور که مشاهده می کنید تفاوت خاصی بین نسخه دسکتاپ و گوشی نرم افزار ماشین حساب در ویندوز ۱۰ وجود ندارد، و تنها اندازه و مکان قرار گیری عناصر با هم فرق دارند و این همان مزیت نرم افزار های مشترک است. پس اگر هنوز پیش نمایش ویندوز ۱۰ موبایل برای گوشی شما عرضه نشده می توانید از ویندوز ۱۰ دسکتاپ برای تجربه ویژگی ها و تغییرات جدید ویندوزفون ۱۰ استفاده کنید.

نرم افزار Photos هم به همین صورت است و به صورت مشترک هم برای دسکتاپ و هم برای گوشی ها برنامه نویسی شده است.

همانطور که مشاهده می کنید نرم افزار Photos هم برای دسکتاپ و هم برای گوشی ها به یک شکل است و تفاوتی با هم ندارند. درواقع نرم افزار های مشترک نوعی یکپارچگی خاص و به تمام معنا را وارد ویندوز ۱۰ کرده است. البته این دو نرم افزار تنها دو مثال کوچک بودند و در حال حاضر نرم افزار های مشترک زیادی به این منوال در استور موجود هستند، و یا در نسخه های آینده وارد استور و ویندوز ۱۰ خواهند شد، برای مثال نرم افزار مرورگر اسپارتان که فعلا اطلاعات زیادی در مورد آن فاش نشده ولی می دانیم که این مرورگر به ویژگی های جدید بسیاری به منظور ایجاد تجربه ای عالی از وبگردی مجهز شده است.

همانطور که می دانید مفهوم نرم افزار مشترک این است که برنامه نویس فقط یکبار کدنویسی کرده و اپلیکیشن خود را برای تمام ابزار ویندوزی اعم از دسکتاپ و گوشی و تبلت پورت می کند و در این میان تنها چیزی که تفاوت می کند اندازه عناصر و فرم کلی نرم افزار است ولی عملکرد و کارایی دقیقا مشترک است و تفاوتی در دستگاه های مختلف ندارد.

- یکپارچگی در بطن ویندوز۱۰

در واقع ویندوز ۱۰ از خیلی جهات یک پلتفرم و یک سیستم عامل واحد و یک شکل است، به این معنی که ویندوز ۱۰ دسکتاپ و گوشی از لحاظ کارایی تفاوت چندانی با هم ندارند چراکه نرم افزار آفیس هر دو به یک شکل و کارایی است، هر دو از دستیار صوتی یعنی کرتانا بهره می برند، نافیکیشن سنتر هر دو با هم هماهنگ است و استور و نرم افزار های آن مشترک است و فقط شکل ظاهری ویندوز ۱۰ است که در ابزار گوناگون متفاوت است، یعنی در گوشی ها و تبلت های زیر ۸ اینچ حالت مدرن صفحه استارت را دارد و در رایانه های دسکتاپ منوی استارت را به همراه صفحه دسکتاپ. اما در مورد تبلت های بزرگ تر از ۸ اینچ که تبدیل شدنی هستند و به کیبورد متصل می شوند قضیه کمی متفاوت است.

این تصویر به تنهایی گویای همه چیز است!

ویندوز ۱۰ در تبلت های بزرگ تر از ۸ که قابلیت اتصال به کیبورد را دارند و همچنین لپتاپ های تبدیل شونده یک ویژگی ارزشمند به نام continuum دارد. این ویژگی به کاربر اجازه می دهد هم به صورت یک کاربر ماوس و کیبورد و هم به صورت یک کاربر لمسی از ویندوز ۱۰ بهترین استفاده را ببرد. به طور کلی continuum در شرایط مختلف تجربه عالی کار با ویندوز ۱۰ را در اختیار کاربر قرار می دهد. البته این را هم می دانیم که رایانه ها و تبلت های بزرگتر از ۸ اینچ به شرطی که معماری سی پی یو آن ها X86 باشد، می توانند نرم افزار های سنتی تحت دسکتاپ را هم اجرا کنند. برای درک کارایی فوق العاده continuum، ویدیوی زیر را تماشا کنید:

ویندوز 10 نهایت یکپارچگی

ویندوز 10 نسخه بعدی ویندوز فون نیز خواهد بود

با 10 قابلیت جدید ویندوز 10 مایکروسافت آشنا شوید

شرکت روسی Fly هم به تولید کنندگان ویندوزفون پیوست

شایعات ۳D لمسی مایکروسافت به همراه ویندوز فون.

نسخه‌ی Preview ویندوزفون و ویندوز 9 طی سه‌ماهه‌ی دوم یا سوم سال 2015 میلادی منتشر خواهد شد.

مایکروسافت عرضه‌ی نسخه‌ی ارزان قیمت ویندوز 8.1 به‌همراه Bing را تایید کرد.

های ,۱۰ ,ویندوز ,ها ,هم ,افزار ,ویندوز ۱۰ ,نرم افزار ,دایرکت اکس ,ها و ,اکس ۱۲

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


طرح غنی سازی اوقات فراغت کانونهای مساجد کانون پرورش فکری مرکز شماره 2 شاهرود flagarilan اللهم عجل لولیک الفرج کویر پلاس دانلود فایل ها mojeidarya پایان نامه های کارشناسی ارشد با فرمت ورد server برترین مرجع خبری تکنولوژی و کامپیوتر